Om Thirup Byg ApS


Om Thirup Byg ApS.

Christian Thirup stifede Selskabet i 2017 og har været i go vækst lige siden, Christian Thirup blev udannet som tømrer i 2007 i viborg på teknisk skole. Så han har en bred erfering efterhåden med 16 år. Så har vi 2 yderlige tømrer ansat og 1 arbejdsmand.  Men pga den fremgang der er i Danmark pt søger Thirup byg ApS også folk. Læs mere her neden under, Ring endelig. 25727238 og hør om vores projekter om det kunne være noget for dig / jer
D.10/8-2018

Vi søger 1 tømrer sjak  til opførelse af nybyg.

2 Tømrer og den ene må gerne have mod på og prøve kræfter som formand, men gerne have fungeret som det før

Ring og hør mere på 25727238 der gives go løn pension. og km  penge.

 

 

Thirup Byg ApS

 

 

Vi beskæftiger os med alle former for byggeri, både til erhverv og private, og vi har 15 års erfaring.​ Vi følger udviklingen i branchen, og anvender de nyeste produkter og teknikker. Desuden er vi alsidige og prøver gerne kræfter med udfordrende opgaver.

 

En aftale er en aftale!

 

 ​En af hjørnestenene for os er, at vi holder hvad vi lover vores kunder og leverandører. Det er en æressag og et målpunkt på alle vores projekter at vi overholder aftalt pris, tid og kvalitet

 

Få uforpligtende tilbud

Ring og få et uforpligtende tilbud på det igår og drømmer om og få bygget. Ring på 25727238 eller skriv en mail på ctr@thirup-byg.dk og vi vender tilbage til dig.

 

 

Vores bygge områder

Renovering - Badeværelser -

 Carporte - Energiruder - Forsikringsskader - Glasudskiftning - Skiltemontage - Legehuse - Lofter - ovenlysvindue - Termotag - Terrasser - Vinduer & døre - Energirenovering - Gulve - Isolering - Køkkenmontage - Kviste - Tagaltaner - Nyt - tag - tagdækning - Tilbygning - Træbeklædning - Udestuer - Gips - Fugning.